Over SHARP Support

Over SHARP Support

Over SHARP Support en Sanne Oele-den Hartog in het kort. Mijn eigen identiteit overal aanwezig laten zijn, vond en vind ik nog steeds belangrijk. Ook bij het verzinnen van een bedrijfsnaam. Uiteindelijk kwam de naam SHARP Support op. Deze staat voor Sanne den Hartog Assisting Representative Professional Support.

Wie ik ben in een notendop: Sanne Oele-den Hartog, een rasechte keientrekker (Amersfoortse en trots!), die sinds 2006 samen is met de liefste man. Sinds 2019 mogen we elkaar echt man en vrouw noemen. Moeder van 2 heerlijke dochters (2012 & 2014), maar ook vrouw, dochter, zus en tante. Verder een echt mensen-mens die dol is op samen zijn met vrienden en het gezin, maar zich af en toe ook even volledig terugtrekt en geniet van het alleen zijn. Ontzettende boekenworm, fanatiek interieurveranderaar, schilder en tekenaar en social mediagebruiker die absoluut af en toe een pauze neemt van ‘online’ zijn.

Vanaf 2002 ben ik actief op de arbeidsmarkt. In die tijd heb ik ontzettend veel kennis opgedaan over verschillende tools, strategieën, culturen en organisaties. Kennis die ik graag inzet voor allerlei verschillende organisaties. Enige voorwaarden daarbij: dat je een eenmanszaak hebt of dat je organisatie niet groter is dan 10 medewerkers en dat je in Nederland bent gevestigd. Waar in Nederland maakt mij dan niet echt uit. In de afgelopen 20+ jaar, heb ik gemerkt dat werken over heel Nederland heen eigenlijk al heel lang normaal is.

Als Virtual Assistant houd ik mijn toolkennis altijd up-to-date. Dat moet ook wel. Maar dat is ook precies waarom het geen doen is al die kennis op te sommen. Waar je wel vanuit mag gaan is dat, als ik een tool niet ken, ik de tool snel eigen maak.

Weten welke diensten ik kan aanbieden? Lees dan hier verder.

Over SHARP Support, de virtual assistant voor ZZP en MKB, en Sanne Oele-den Hartog. Vanuit mijn kantoor in Amersfoort help ik ondernemers door heel Nederland aan meer vrije tijd.

Favoriete uitspraken

Uitspraken die veel zeggen over je karakter en persoonlijkheid: heb jij die ook? Ik in ieder geval wel. Best veel zelfs. Voorproefje van wat je mij vaak hoort zeggen?

 • If you pay peanuts, you get monkeys.
 • You'll never get a second chance to make a first impression.
 • Aan alle nadelen zitten voordelen en vice versa.
 • Je werkt om te leven, je leeft niet om te kunnen werken.
 • Je bent nooit te oud om te leren.
 • Je bent nooit klaar met leren.
 • Domme vragen bestaan niet.
 • Vragen staat altijd vrij.
 • Niet geschoten, is altijd mis.
 • Niemand is perfect.
 • Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.
 • Er zijn meerdere wegen naar Rome.

DE MATCH

Hoe je weet of wij matchen met elkaar? Vaak kan je daar zelf al een antwoord op geven. Zijn onderstaande punten voor jou geen issue? Dan heb je de match gevonden.

 • Waardeer je eerlijke, open, transparante en to-the-point communicatie?
 • Iemand die structuur kan bieden in jouw digitale chaos?
 • Feedback geven en krijgen geen probleem?
 • Iemand die je deadlines bewaakt?
 • Iemand die op hoog ondernemersniveau actief met je meedenkt?

 

In de afgelopen 20+ jaar heb ik veel managers, directieleden en zelfstandig ondernemers mogen helpen aan meer overzicht en vrije tijd. Sommige met als doel meer focus te krijgen, anderen om meer tijd te besteden aan het privéleven. Soms nog in mijn loondienst periode, velen ook als zelfstandig ondernemer. Een aantal van hen heeft een eerlijke review achtergelaten. Wil je eerst weten wat anderen zeggen over SHARP Support?

 

Ben jij al overtuigd van werken met SHARP Support? Vaak ben je met 4 uur per week al zó veel verder geholpen. Klinkt het interessant en wil je kennismaken? Neem dan direct contact op en zet daarmee de eerste stap naar meer vrije tijd.