Over SHARP Support

Over SHARP Support en Sanne Oele-den Hartog in het kort. Mijn eigen identiteit overal aanwezig laten zijn, vond en vind ik nog steeds belangrijk. Ook bij het verzinnen van een bedrijfsnaam. Uiteindelijk kwam de naam SHARP Support op. Deze staat voor Sanne den Hartog Assisting Representative Professional Support.

Wie ik ben in een notendop: Sanne Oele-den Hartog. Geboren in 1985 in Amersfoort, opgegroeid in het heerlijk dorpse Leusden en snel weer teruggegaan naar Amersfoort. Vanaf 2006 samen met Olle Oele en sinds 2019 getrouwd. Twee heerlijke draken van dochters (2012 & 2014), die je ongetwijfeld nog weleens gaat horen als wij elkaar telefonisch spreken 😉.

En verder? Een echt familiemens, een regelrechte boekenworm en Netflix kijker, fanatiek social mediagebruiker die absoluut af en toe een pauze neemt van 'online' zijn. Onaangekondigd en aangekondigd.

Vanaf 2002 ben ik actief op de arbeidsmarkt. In die tijd heb ik ontzettend veel kennis opgedaan over verschillende tools, strategieën, culturen en organisaties. Toolkennis houd ik als Virtual Assistant altijd up-to-date. Dat moet ook wel. En precies daarom is het geen doen al mijn toolkennis op te sommen. Waar je wel vanuit mag gaan is dat, als ik een tool niet ken, ik de tool snel eigen maak. Weten welke diensten ik kan aanbieden? Lees dan hier verder.

Favoriete uitspraken

Uitspraken die veel zeggen over je persoonlijkheid: heb jij die ook? Ik in ieder geval wel. Best veel zelfs. Voorproefje van wat je mij vaak hoort zeggen?

 • If you pay peanuts, you get monkeys
 • You'll never get a second chance to make a first impression.
 • Aan alle nadelen zitten voordelen en vice versa.
 • Je werkt om te leven, je leeft niet om te kunnen werken.
 • Je bent nooit te oud om te leren.
 • Je bent nooit klaar met leren.
 • Domme vragen bestaan niet.
 • Vragen staat altijd vrij.
 • Niet geschoten, is altijd mis.

DE MATCH

Hoe je weet of wij matchen met elkaar? Vaak kan je daar zelf al een antwoord op geven. Zijn onderstaande punten voor jou geen issue? Dan heb je de match gevonden.

 • Waardeer je eerlijke, open, transparante en to the point communicatie?
 • Iemand die structuur kan bieden in jouw chaos?
 • Feedback geven en krijgen geen probleem?
 • Iemand die je deadlines bewaakt?
 • Snel je opdrachten uitwerkt? Of die ene moeilijke afspraak snel maakt?

Referenties

Met Sanne hebben we een voorzichtige stap gemaakt in de wereld die LinkedIn heet. Zij heeft ons daarbij uitstekend begeleid en duidelijk de mogelijkheden daarbij aangegeven. We danken haar daar zeer voor.  Jorno Sturkenboom MD CS HOUSING

Jorno Sturkenboom, Managing Director CS HOUSING, your home our care

Sanne is een geweldige aanwinst voor je bedrijf! Ze is snel en efficiënt, heeft een goed overzicht waar de knelpunten zitten en is prettig in de omgang. Ze heeft me heel goed geholpen bij de reorganisatie van mijn praktijk, zodat het achter de schermen allemaal efficiënter loopt en ik me -ipv mijn tijd te moeten besteden aan mails/administratie etc- me nu kan richten op dat wat ik graag doe: mijn vak uitoefenen. Absolute aanrader!

Martine Cornelissen, Eigenaar Praktijk Zi Yuan Ting | Acupuncturist & Herbalist | Specialized in TCM-Gynaecology

Sanne heeft me fantastisch ondersteund tijdens de lancering van een groot project. Van e-mail beheer tot verzending regelen tot tekstredactie: je kunt een breed palet aan taken bij haar neerleggen en dat is prettig. Sanne is punctueel, komt haar afspraken goed na en denkt pro-actief mee in oplossingen. Ik kan haar enorm aanraden als VA.

Melanie Peters, Acupunctuur voor Vrouwen & hoofdredacteur CYCLUS&ZO

Sanne is allereerst een Virtual Assistant die proactief met je meedenkt, snel processen eigen maakt én deze direct inventariseert en vastlegt. Daarom kan Sanne echt als business sparringpartner worden gezien. Haar manier van communiceren is direct, open en transparant: je weet daardoor precies waar je aan toe bent! Sanne heeft mij geleerd te delegeren en te werken met een VA.

De hulp die zij heeft geboden bij plotselinge drukte tijdens de Citrix events die ik heb mogen organiseren, wordt zeker niet vergeten. Met zijn drieën hebben we daar een groot succes van kunnen maken!

En als laatst: mede dankzij Sanne’s input en werk, had ik niet de focus kunnen hebben om ZEPnl naar het volgende level te tillen. Ondertussen zorgt zij ervoor dat alle backoffice processen doorgaan en dat er, waar kan, nog geprofessionaliseerd kan worden en daardoor weer andere stappen kunnen worden gezet. Sanne, bedankt voor al je werk zover!

Natasja Torcqué, founder ZEPnl en eigenaar On Top Events

Sanne is een nauwgezette en betrokken virtual assistant, die duidelijk communiceert en nooit een steek laat vallen.

Meijke van Herwijnen, Spreker, auteur, trainer en adviseur gespecialiseerd in leefstijl en gedragsverandering

Voor een aantal opdrachten heb ik Sanne ingehuurd als Virtual Assistant. Sanne is een kei met ingewikkelde spreadsheets en mergen van ingewikkelde persoonlijke programma’s. Ze is precies, zeer snel, kundig en erg klantgericht! Ik ga zeker vaker gebruik maken van haar diensten als Virtual Assistant!

Sandra Vendel-van Kerkhof, OverDwars Project Coördinatie

Voor ik met Sanne ging werken had ik steeds het gevoel dat ik achter de feiten aan liep. Het koste me veel tijd en energie om al mijn afspraken op orde te houden en het gebeurde daardoor helaas ook dat ik soms afspraken vergat.

Sanne heeft in eerste instantie mijn e-mail systeem opnieuw ingericht. Zodanig dat voor mij nu direct helder is waar ik wat kan vinden. Ze heeft me geholpen de doorloopplanningen voor mijn trainingen helder te krijgen en ondersteunt me nu in de uitvoering hiervan.

Sinds ik met Sanne werk heb ik weer ruimte in mijn hoofd. Ik houd me totaal niet meer bezig met afspraken, omdat ik weet dat dat goed geregeld is en kan al mijn tijd en energie steken in de groei van mijn bedrijf.

Bas van Pelt, Acupuncturist en Coach | Auteur Vrij Leven | Ontwikkelaar ASER

Sanne started with us and had to set up the administration and office management for this new starting business. From nothing she created a still good functioning structure that is up until now the framework for our office organisation. Sanne is dedicated and works with passion and expertise.

Roel Crooijmans, ondernemer en oprichter van diverse bedrijven