SHARP Support stelt zich graag voor!

Hier is die dan: mijn allereerste blog ooit. Spannend? Absoluut! Leuk? Zeker! Ik ga bloggen over hoe SHARP Support is ontstaan, onderwerpen die mij bezighouden op zakelijk vlak, tips voor managementsupport, handigheidjes voor bijvoorbeeld MS Office en meer! Voor jou dus praktische tips maar ook inzichten en adviezen in hoe je effectief werkt.

 

Waarom SHARP Support?

SHARP Support staat voor Sanne den Hartog Assisting Representative Professional Support. De betekenis van representative staat, voor mij, voor bijzonder. Hoe is deze onderneming ontstaan? En waarom juist nu?

Eigenlijk is het antwoord op ‘waarom’ heel simpel: zoals op mijn website te lezen is, wist ik als oudste dochter van ondernemers aan huis, al snel dat ook bij mij het ondernemerschap in het bloed zit. Eerder heb ik gekeken naar de mogelijkheden. Zo heb ik via Academie voor Virtuele Assistenten gekeken naar mogelijkheden om VA te worden, maar het bleek niet het juiste moment. In januari 2015 weer naar gekeken en deze keer serieus. Toch besloot ik nog even niets op te starten.

Toch zijn we nu hier beland! Het starten als online managementsupporter bleef knagen en wie niet waagt, wie niet wint. Eind 2015 besloot ik daarom de knoop door te hakken en mijn ondernemersplannen uit de koelkast te halen.

Wat is het doel van SHARP Support?

Mijn missie: zorgen dat jij weer ademruimte krijgt, zodat je weer doet wat je wil doen. Zakelijk of privé. Als dat lukt, is mijn missie geslaagd en daar haal ik dus mijn voldoening uit. En dan maakt het voor mij niet uit wat voor ondernemer je bent. Of je een ZZP’er bent, freelancer, eenmanszaak, MKB of een start-up. Als jij hulp nodig hebt, help ik je graag verder. Hoe? Door zo veel als mogelijk werkzaamheden uit jouw handen te nemen.

Hoe werkt dat dan?

Hoe het voor jou werkt, is afhankelijk van wat jij nodig hebt.  Weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Of vind je het lastig een concreet beeld te krijgen van alle mogelijkheden? Dan is onderstaand rijtje zeker handig!

  • Digitale ondersteuning: denk hierbij aan het voorsorteren van je e-mail (wat moet je echt weten, de nieuwsbrieven, vergaderverzoeken, etc.), agendabeheer (die ene afspraak die je steeds probeert te plannen, voor je plannen), digitale archivering, professionele presentaties maken, maken van sjablonen en templates die ook echt werken, deadlinebewaking van allerlei acties of reacties die je nog moet uitvoeren of krijgen.
  • Financieel: van het versturen van je verkoopfacturen tot aan het aanmanen van je debiteuren, maar ook je crediteuren dusdanig voorbereiden dat je ze alleen nog maar hoeft in te boeken in je boekhoudprogramma.
  • Algemene ondersteuning: het volledig verzorgen van zakenreizen, notuleren (actielijsten, woordelijk, etc.), uitwerken van je spraakopnames tot een mooi overzichtelijk document, inclusief overzichtelijke acties (die desgewenst gelijk kunnen worden gedelegeerd naar verantwoordelijken),
  • Sales & Marketing: van het controleren van je mailingbestand tot aan het versturen van je mailing, concurrentenonderzoek, koude acquisitie, leadopvolging, social media beheer, etc.
  • Events: het uitzoeken van geschikte locaties voor je klantevent, het volledig organiseren van managementbijeenkomsten, heisessies, MT-vergaderingen, beursondersteuning, etc.
  • Personeelszaken: verlofregistratie, ziekteverzuimregistratie, opstellen van arbeidsovereenkomsten, online beheer personeelsdossiers, online archivering, voorselectie sollicitatieprocedure, plaatsen van vacatures, eerste selectie maken o.b.v. criteria, uitnodigen en afwijzen van kandidaten, etc.
  • En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden!

 

Overige softwarekennis?

Naast brede ervaring met bovenstaande werkzaamheden, richt ik mij als Virtual Assistant volledig op het digitaal werken. Daar gebruik ik veel verschillende softwaretools voor. Denk bijvoorbeeld aan Office365, Trello, WhatsApp, Google producten. In een notendop is als volgt samen te vatten:  de tools waar jij mee werkt, kan ik leren óf ken ik al. 

Ben jij toe aan een de volgende stap met je bedrijf? Wil jij ook weer rust en ruimte en doen wat je wil doen? Of juist meer tijd voor jezelf? Je gezin? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een gedachte over “SHARP Support stelt zich graag voor!

Reacties zijn gesloten.