De tarieven zijn in drie categorieën onderverdeeld

  • Projectprijzen
  • Abonnementen
  • Losse uren

Projectprijzen

Projecten zijn vaak maatwerk en dus ook de projectprijzen van SHARP Support. Sta je aan de start van een project of ben je er tijdens het project achter gekomen dat je ondersteuning kunt gebruiken? Neem dan direct contact op. Ik ga graag het gesprek aan over wat je wil én nodig hebt.

Abonnementen

Ben je van plan om meer dan twee uur per week ondersteuning af te nemen? Dan is een abonnement van SHARP Support een aantrekkelijke optie voor je. Abonnementen zijn beschikbaar vanaf 8 uur per maand en leveren al snel een voordeel van 10-20% op.

Het tarief voor een abonnement hangt af van het aantal uur dat je afneemt. Het aantal uren draagt bij aan de hoogte van de korting. Hoe meer uren ik voor je kan reserveren, hoe hoger de korting.

Het kleinste abonnement start bij een tarief € 375,- (exclusief btw). Deze kosten worden aan het eind van de maand in rekening gebracht. Natuurlijk word je gedurende de maand goed op de hoogte gehouden van het aantal uur dat je nog beschikbaar hebt.

Ook wordt er actief met je meegedacht over het bijsturen van je abonnement. Zo wordt bij structureel meeruren een voorstel gedaan het abonnement te verhogen, maar geldt het andersom ook. Bij structureel minder uren, kan een voorstel worden gedaan het abonnement naar beneden bij te stellen of zelfs helemaal af te schaffen en naar losse uren te gaan. Wat voordeliger is voor jou, wordt aangeboden.

* SHARP Support abonnementen worden maandelijks achteraf in rekening gebracht. Tussentijdse wijzigingen van abonnementen zijn mogelijk.

Losse uren

Het is een grote stap: ondersteuning aanvragen. Juist omdat SHARP Support hiervan op de hoogte is, is het ook mogelijk om mij per uur in te zetten.

Op deze manier kun jij bepalen welke meerwaarde ondersteuning voor jou en je onderneming biedt. Direct al tevreden en ontstaat er continuïteit in je afgenomen uren? Dan zetten we de afgenomen uren moeiteloos om in een passend abonnement.

Weet je nog niet zeker hoeveel uur je uit te besteden hebt? Start dan  vooral met het afnemen van losse uren. Dat is voordeliger dan een abonnement aanschaffen die je wellicht niet helemaal nodig hebt. Komt er toch continuïteit in je uren? Over een maand of over een jaar? Dan krijg je alsnog het voorstel voor een abonnement.

Het uurtarief start op € 47,50,- (exclusief btw). De hoogte hiervan is afhankelijk van de gevraagde werkzaamheden. Ook hierover ga ik natuurlijk graag het gesprek met je aan.