Wie is SHARP Support

Vanaf 2002 ben ik actief op de arbeidsmarkt. In veel verschillende functies en net zo verschillende organisaties. Zo heb ik bij start-ups gewerkt, ben ik werkzaam geweest als juridisch secretaresse en ben ik officemanager geweest bij een trainingsbureau. Vanaf 2016 de bewuste keuze gemaakt om als ondernemer te starten met SHARP Support. Meer weten over mijn carrière? Check dan LinkedIn.

Wie ik verder ben? Sanne Oele. Getrouwd met de liefste man. Moeder van 2 heerlijke dochters (2012 & 2014). Zus, echt mensen-mens, dol op samen zijn met vrienden en familie, een regelrechte boekenworm en Netflix kijker en fanatiek social mediagebruiker die absoluut af en toe een pauze neemt van 'online' zijn. Onaangekondigd en aangekondigd.

Vragen staat altijd vrij! Wil je dus meer weten over mij? Neem dan gerust contact op.

Waarom SHARP Support?

Als oudste dochter van ondernemers, weet ik wat hard werken en ondernemerschap inhoudt. Al vroeg in mijn carrière wist ik dat het ondernemerschap ook bij mij in het bloed zit. In februari 2016, durfde ik eindelijk de knoop door te hakken en was het tijd om te gaan ondernemen. SHARP Support, dat staat voor Sanne den Hartog Assisting Representative Support, was geboren!

Leuk weetje over de bedrijfsnaam: vanaf 2007 waren Olle en ik verloofd. Trouwen stond nog steeds in de planning, maar het kwam er steeds niet van. Iets met een huis kopen en kinderen krijgen. Toen onze dochters waren geboren, kozen we er bewust voor te wachten met trouwen. Totdat de kids wat ouder waren. In februari 2016 waren wij dus nog niet getrouwd. Omdat ik mijn bedrijf ben en mijn bedrijf bestaat uit mij, vind ik mijn identiteit belangrijk. En juist daarom de afkorting van mijn meisjesnaam in de bedrijfsnaam.

En ja, nog steeds trots op. Alhoewel Google daar anders over denkt (iets met een andere SHARP).

Wat uitspraken die mij typeren

Spreekwoorden of zinnen die veel zeggen over jezelf en je persoonlijkheid. Ook ik betrap mezelf erop regelmatig dezelfde zinnen te zeggen. Onderstaand een greep daarvan.

  • You'll never get a second chance to make a first impression.
  • Aan alle nadelen zitten voordelen en vice versa.
  • Je werkt om te leven, je leeft niet om te kunnen werken.
  • Je bent nooit te oud om te leren.
  • Je bent nooit klaar met leren.
  • Domme vragen bestaan niet.
  • Vragen staat altijd vrij.
  • Niet geschoten, is altijd mis.