Even voorstellen

Ik ben Sanne den Hartog en vanaf 2002 werkzaam als allround managementondersteuner bij zeer diverse organisaties. Zo heb ik bij IT-bedrijven gewerkt, ben ik werkzaam geweest als juridisch secretaresse en ben ik facilitair officemanager geweest bij een trainingsbureau.

In het dagelijks leven ben ik samenwonend met Olle en trotse moeder van Jill (2012) en Jackie (2014). Familiemens is iets dat mij verder goed omschrijft. Minstens wekelijks zie of spreek ik familie.

Om te ontspannen lees ik graag een spannend boek (John Sandford, Stephen King, David Baldacci), wil ik graag van alles en nog wat leren en kijk ik dus veel naar National Geographic Channel, Discovery Channel, etc. Daarnaast ben ik ontzettend dol op de nieuwste films, kijk ik graag series (Game of Thrones, Suits, NCIS, Grey's Anatomy) en ben ik graag met vrienden.

Waarom SHARP Support?

Als oudste dochter van ondernemers, weet ik wat hard werken en ondernemerschap inhoudt. Al vroeg in mijn carrière wist ik dat het ondernemerschap ook bij mij in het bloed zit. De daadwerkelijke stap naar een eigen onderneming is in 2016 gezet met het opstarten van Sanne den Hartog Assisting Representative Support, SHARP Support. Een idee dat al veel langer speelde en inmiddels volledig staat.

Wat uitspraken die mij typeren

  • You'll never get a second chance to make a first impression.
  • Aan alle nadelen zitten voordelen en vice versa.
  • Je werkt om te leven, je leeft niet om te kunnen werken.
  • Je bent nooit te oud om te leren.
  • Je bent nooit klaar met leren.