Even voorstellen

Ik ben Sanne den Hartog en vanaf 2002 werkzaam als allround managementondersteuner bij zeer diverse organisaties. Zo heb ik bij IT-bedrijven gewerkt, ben ik werkzaam geweest als juridisch secretaresse en ben ik facilitair officemanager geweest bij een trainingsbureau.

In het dagelijks leven ben ik samenwonend met Olle en trotse moeder van Jill (2012) en Jackie (2014). Om te ontspannen lees ik graag een spannend boek (John Sandford, Stephen King, David Baldacci), kijk ik graag naar diverse documentaires (National Geographic Channel, Discovery Channel, etc.) of series (Lie to me, The Walking Dead, Grey’s Anatomy, Scandal, etc.). Daarnaast ben ik graag met vrienden en familie.

Waarom SHARP Support?

Als oudste dochter van ondernemers, weet ik wat hard werken en ondernemerschap inhoudt. Al vroeg in mijn carrière wist ik dat het ondernemerschap ook bij mij in het bloed zit. De daadwerkelijke stap naar een eigen onderneming is gezet met het opstarten van Sanne den Hartog Assisting Representative Support, SHARP Support. Een idee dat al veel langer speelde en inmiddels is uitgewerkt.

Een aantal van mijn favoriete uitspraken & levensmotto’s

  • You'll never get a second chance to make a first impression.
  • Aan alle nadelen zitten voordelen en vice versa.
  • Je werkt om te leven, je leeft niet om te kunnen werken.
  • Je bent nooit te oud om te leren.
  • Je bent nooit klaar met leren.