Referenties

caret-down caret-up caret-left caret-right

Voor ik met Sanne ging werken had ik steeds het gevoel dat ik achter de feiten aan liep. Het koste me veel tijd en energie om al mijn afspraken op orde te houden en het gebeurde daardoor helaas ook dat ik soms afspraken vergat.

Sanne heeft in eerste instantie mijn e-mail systeem opnieuw ingericht. Zodanig dat voor mij nu direct helder is waar ik wat kan vinden. Ze heeft me geholpen de doorloopplanningen voor mijn trainingen helder te krijgen en ondersteunt me nu in de uitvoering hiervan.

Sinds ik met Sanne werk heb ik weer ruimte in mijn hoofd. Ik houd me totaal niet meer bezig met afspraken, omdat ik weet dat dat goed geregeld is en kan al mijn tijd en energie steken in de groei van mijn bedrijf.

Voor een aantal opdrachten heb ik Sanne ingehuurd als Virtual Assistant. Sanne is een kei met ingewikkelde spreadsheets en mergen van ingewikkelde persoonlijke programma’s. Ze is precies, zeer snel, kundig en erg klantgericht! Ik ga zeker vaker gebruik maken van haar diensten als Virtual Assistant!

Sanne is allereerst een Virtual Assistant die proactief met je meedenkt, snel processen eigen maakt én deze direct inventariseert en vastlegt. Daarom kan Sanne echt als business sparringpartner worden gezien. Haar manier van communiceren is direct, open en transparant: je weet daardoor precies waar je aan toe bent! Sanne heeft mij geleerd te delegeren en te werken met een VA.

De hulp die zij heeft geboden bij plotselinge drukte tijdens de Citrix events die ik heb mogen organiseren, wordt zeker niet vergeten. Met zijn drieën hebben we daar een groot succes van kunnen maken!

En als laatst: mede dankzij Sanne’s input en werk, had ik niet de focus kunnen hebben om ZEPnl naar het volgende level te tillen. Ondertussen zorgt zij ervoor dat alle backoffice processen doorgaan en dat er, waar kan, nog geprofessionaliseerd kan worden en daardoor weer andere stappen kunnen worden gezet. Sanne, bedankt voor al je werk zover!

Sanne is een nauwgezette en betrokken virtual assistant, die duidelijk communiceert en nooit een steek laat vallen.

Sanne heeft me fantastisch ondersteund tijdens de lancering van een groot project. Van e-mail beheer tot verzending regelen tot tekstredactie: je kunt een breed palet aan taken bij haar neerleggen en dat is prettig. Sanne is punctueel, komt haar afspraken goed na en denkt pro-actief mee in oplossingen. Ik kan haar enorm aanraden als VA.

Met Sanne hebben we een voorzichtige stap gemaakt in de wereld die LinkedIn heet. Zij heeft ons daarbij uitstekend begeleid en duidelijk de mogelijkheden daarbij aangegeven. We danken haar daar zeer voor.  

Sanne is een geweldige aanwinst voor je bedrijf! Ze is snel en efficiënt, heeft een goed overzicht waar de knelpunten zitten en is prettig in de omgang. Ze heeft me heel goed geholpen bij de reorganisatie van mijn praktijk, zodat het achter de schermen allemaal efficiënter loopt en ik me -ipv mijn tijd te moeten besteden aan mails/administratie etc- me nu kan richten op dat wat ik graag doe: mijn vak uitoefenen. Absolute aanrader!